Ваканция на Халкидики

Гладки плажни ивици и прекрасно настроение ви очакват през следващата лятна почивка на остров Халкидики. Престоите на тази чудесна гръцка земя се запомнят с ослепителни гледки, бели плажове, кристално чисти води на приятно топлото Егейско море – last minute . Хотелите в Халкидики, Гърция варират от традиционни гръцки къщи, пригодени в семейни хотелчета, през апартхотели до луксозни хотели на самия бряг на Средиземно море.

Халкидики се простира навън от сушата като тризъбец. Най-западно ситуираният от трите ‘зъба’, популярен с нетрадиционното име Касандра, е много развит във всяко отношение и се е превърнала в модерна дестинация за туризъм. Ваканциите на Халкидики в изказванията на посетителите са свързани с много добро обслужване, разнообразен нощен живот и незабравими морски пейзажи.

Ситония е по-практично място за уединение, от Касандра, но гледката ще спре дъха ви още от пръв поглед с безбройните маслинови дръвчета, боровите гори, които допълват тези пейзажи и закътани морски заливчета. Най-източното разклонение на Халкидики е потайният Атон, който несъмнено ще прибави малко мистерия към вашата екскурзия в Халкидики.