Archive for January 8, 2018

Точно как да монтирам сглобяем басейн в двора?

inflatable pool
Безспорно един от най-забавните и рентабилни начини да прекарате горещ летен следобед е да отпочивате или просто да прекарвате време в сглобяващ се басейн в двора ни. Децата и възрастни биха могли да се радват на забавни мигове и водни забавления.

Свой плувен басейн в градината вече не е абсолютно невъзможна или трудна покупка, както беше назад във времето. Към днешна дата във всеки двор почти с достатъчно пространство може да се монтира сглобяващ се басейн за плуване.

С елементарно подготвяне, различни важни аксесоари и голяма част идеи за интересни дейности, надуваемият басейн за плуване може да стане в едно неповторимо семейно събитие. Точно тези, които желаят да се възползват оптимално от басейните за плуване биха могли да научат елементарна техника за сглобяване, която биха следвали всеки път:

Изберете мястото на надуващия се басейн
За да инсталирате вашия басейн, изберете светла и значително отдалечена площ от растителност и дървета.

Подготовка на повърхността
Надуваемият басейн трябва да е сложен върху равна повърхност, с възможност за запазване цялото качество и да има еднаква дълбочинност . Ще е възможно да се наложи да изравнявате земята, да отстраните чакъла и т.н. Хубав избор е да поставите пласт пясък, за да сглобите плувния басейн.

Сложете структурата на надуваемия басейн, върху подовото покритие
Наредете надуваемия басейн на брезент. Избирайки правилното положение и разтворете малко преди да го надуете.

Надуйте стените на басейна
Напомпайте стените на надуваемия басейн с инфлационна помпа.

Пълнене на плувния басейн
Свържете маркуча в градината и включете чешмата: чакайте докато се напълни, като това е възможно да коства известно време.

Добре е да изпълните плувния басейн на рано сутрин.
С този конкретен начин слънчевите лъчи от слънцето трябва да затоплят водата до температура, която е присъща за втората част на деня. Ако напълнената вода все още е студена, изсъпете в нея няколко кофи много топла вода за по-бързо покачване на топлината.

Монтиране на принадлежности
Ако в басейния комплект има филтър, спокойно можете да инсталирате паралелно инфузията или да запълните басейна. Малко след това да се добави абсолютно всички допълнителни елементи към надуваемия басейн: стълбичката за достъпност, чадър и шезлонзи около му и т.н.

Когато надуваемият басейн е приготвен, остава само да облечете банския костюм и да се отдадете на веселието от гмуркането в собствения ви дом!

Още детайли: https://baseinibg.com/garden/25-люлки