Archive for January 20, 2014

Пътуване с круизен лайнер

почивка в Гърция, почивка, почивка на море, почивка в България, почивка през лятото, екскурзия, почивка извън България
У нас все по-голяма аудитория печелят екскурзиите от тип круизи. Все по-голям брой нашенци откриват тези зашеметяващи пътешествия като страхотен начин да прекарат своята ваканция.
Гърция почивка

Някои от притеснителните неща при круизи са Кинетозата и цената на цялото пътуване. За първото споменато вече има лекарства, които ви помагат да се справите с този проблем, още повече при морските круизи на големи лайнери, вълните почти е невъзможно да бъдат усетени. Цената от друга страна в последно време стана доста приемливи заради масовото предлагане на този тип почивки на родния пазар. Избирайки по-голям кораб за круизите, то вероятно толкова по-ниска ще бъде крайната цена на вашето морско пътуване. Сред най-известните дестинации за морските круизи сред българите се очертават тези в Турция, Гърция и Средиземно море. Ако разполагате с повече заделени средства обаче можете да посетите някоя нестандартна дестинация като Антартика примерно.

През последното десетилетие сектора за круизи, като част от туристическия бизнес по цял свят изживява истински ренесанс и практически се оказва, че вместо отлив на български авантюристи, то круизи се предпочитат от все повече почиващи.

Основно благодарение на едно невероятно морско пътуване в най-различни градове и страни, опознавайки различни култури и хора, вие ще можете да се потопите в едно неповторимо морско приключение, което ще помните цял живот. Круизът е страхотен начин за да се изолирате от всекидневните проблеми и да се порадвате и забавлявате на страхотна атмосфера, удобства и морски приключения.